Pixel Home

Ondersteuning

Antwoorden op veelgestelde vragen, en hoe je ons bereikt.

Neem contact op

Vertel ons wat er gebeurde, welk apparaat en welke iOS-versie je gebruikt, en welke versie onderaan in de Instellingen van het spel staat.

Stuur ons een e-mail

Ons adres is raztechsupport@icloud.com.

Hoe werken levens?

Je hebt vijf levens, en elke 30 minuten komt er een terug. Je bent pas een leven kwijt als een poging in een level dat je nog niet hebt voltooid vastloopt en je daarna opnieuw begint of het level verlaat. Een zet terugnemen, hints, terugspoelen, voltooide levels opnieuw spelen, uitdagingen en de Dagflow kosten nooit een leven.

Reclame

Vanaf versie 1.1 verschijnt er na elk vijfde voltooide level een korte advertentie, nooit tijdens een level. Als je levens op zijn, kun je er ook voor kiezen een filmpje te bekijken voor een leven, hooguit drie keer per dag. Zolang onbeperkte levens actief zijn, zie je tussen de levels geen reclame. Als je om toestemming is gevraagd, kun je je antwoord wijzigen onder Instellingen en dan Reclamevoorkeuren.

Ik kom niet verder in een level

Gebruik Hint voor de volgende nuttige zet. Zit de flow vast, dan brengt Terugspoelen je terug naar de laatste stand die nog op te lossen is. Allebei zijn ze gratis en onbeperkt.

Een aankoop is niet aangekomen

Je voortgang meenemen naar een nieuw apparaat

Open je profiel (de tuiniersbadge op het titelscherm) en kies Log in met Apple. Je voortgang wordt dan bewaard in je eigen iCloud en gaat met je mee naar elke iPhone of iPad waarop je bij hetzelfde Apple Account bent ingelogd en iCloud aanstaat. Synchroniseren kan tot een minuut duren.

De vijf levens die vanzelf terugkomen, horen bij elk apparaat apart. Gekochte en verdiende levens gaan mee met je bewaarde spel.

Game Center

Game Center is optioneel. Er gebeurt niets totdat je in je profiel op Log in bij Game Center tikt. Staat daar dat je moet inloggen in de Instellingen-app? Open dan Instellingen, ga naar Game Center en log daar eerst in.

Je gegevens wissen

Met Wis accountgegevens in je profiel wis je de cloudopslag die aan je Apple Account is gekoppeld en word je uitgelogd. Verwijder je de app, dan verdwijnen je voortgang en instellingen van het apparaat. Je levens en wat je aankopen hebben opgeleverd, worden bewaard in de iOS-sleutelhanger, dus die zijn er nog als je het spel opnieuw installeert. Wil je ‘Log in met Apple’ niet meer gebruiken voor Pixel Home? Open dan de Instellingen-app, tik op je naam en daarna op ‘Log in met Apple’.